Летна школа за авијација (20.06-23.06.2017)

Центарот за обука на пилоти и Министерството за одбрана организираат Летна школа за авијација од 20.06 (Вторник) до 23.06.2016 (Петок) во Центарот за обука на пилоти на аеродром Петровец (предлог програма, постер).
 
За сите пријавени студенти обезбеден е бесплатен превоз до аеродром Петровец. Министерството за одбрана ги стави на располагање и користење сите свои меѓуградски линии до аеродром Петровец.
 
Пријавувањето за школата е на емаил на info@elbitsystems-mk.com. Во пријавата студентите треба да ни ги испратат следниве информации:
 
Име и Презиме
Емаил  
Датум на раѓање           
Број на лична карта     
Број на индекс
Факултет           
Отсек   
Студиска година            
Запишан семестар        
Телефон за контакт

Наши проекти

Контактирајте не

Универзитет „Св. Кирил и Методиј“

Машински факултет - Скопје
Карпош II бб
1000 Скопје, Република Македонија
Тел: + 389 2 3099-200
Факс: + 389 2 3099-298
Е-пошта: contact@mf.ukim.edu.mk

Follow us on:

Брзи линкови

Галерија

Galerija       

       

Back to Top