Соопштение за вонредна февруарска испитна сесија во учебната 2017/2018

Се известуваат сите студенти дека пријавувањето на испити за вонредната февруарска испитна сесија (за предметите од прва до четврта година), ќе се врши на 05.02.(понеделник) 2018 година од 11,00-15,00 часот преку шалтерите на студентската служба. ПРЕТХОДНО, ЗАДОЛЖИТЕЛНО ДА СЕ ПРИЈАВИТЕ НА ЛИНКОТ https://goo.gl/forms/9EAhZIaUM5d7Tbzx1

Испитната сесија ќе се спроведе на 08.02.(четврток) и  09.02.(петок) 2018 година.

За секој пријавен испит потребно е да се достави уплатница во висина од 2000 денари на жиро сметка на МФС со назнака за полагање на испит.

Дозволено е полагање на предмети од зимски и од летен семестар. Доколку кандидате се подготвени, може да се полага и повеќе од еден предмет.

Термините за полагање на испитите ќе бидат дополнително објавени по завршувањето на рокот за пријавување (на огласната табла и на web страната на факултетот).

 

Скопје, 25.01.2018                                           Од Деканатот на МФС

 

Испити

Наши проекти

Контактирајте не

Универзитет „Св. Кирил и Методиј“

Машински факултет - Скопје
Карпош II бб
1000 Скопје, Република Македонија
Тел: + 389 2 3099-200
Факс: + 389 2 3099-298
Е-пошта: contact@mf.ukim.edu.mk

Follow us on:

Брзи линкови

Галерија

Galerija       

       

Back to Top